One week with the OnePlus 7 Pro

Viikko OnePlus 7 Pron kanssa

Viikko OnePlus 7 Pro: n kanssa

Original

Google translation

Suomennos englannista

Google-kääntäjä, espanja -> suomi

El mejor teléfono que ha desarrollado la firma china hasta la fecha saldrá a la venta oficialmente este martes

The best phone that has developed the Chinese firm to date will go on sale officially on Tuesday

Kiinalaisyrityksen kehittämä toistaiseksi paras uutuuspuhelin tulee myyntiin tiistaina

Paras puhelin, joka on kehittänyt kiinalaisen yrityksen tähän mennessä, tulee myyntiin virallisesti tiistaina

Laura Pajuelo
21 MAY 2019 – 16:20 CEST

Una usuaria toma una imagen con el nuevo móvil de OnePlus.
Una usuaria toma una imagen con el nuevo móvil de OnePlus.
A user takes a picture with the new OnePlus mobile.
Käyttäjä ottamassa kuvaa uudella OnePlus-kännykällä.
Käyttäjä ottaa kuvan uudella OnePlus-mobiililaitteella.

Si hablamos de un smartphone con procesador Qualcomm Snapdragon 855, hasta 12 GB de memoria RAM, pantalla infinita con tecnología AMOLED, carga rápida… ¿Qué modelos o marcas vienen a la cabeza? Posiblemente, los de gama alta de Samsung, Huawei e, incluso, Apple; líderes del sector. Es lo más lógico, ya que se trata de un conjunto de especificaciones reservado para los mejores móviles del mercado. Pero el protagonista de nuestro análisis no es ninguno de ellos, sino generic levitra for sale, una firma china que llegó durante el pasado año de forma oficial a España y cuya filosofía es ofrecer dispositivos con las prestaciones de los tope de gama a un precio moderado. En esta ocasión, con el OnePlus 7 Pro, se acerca más que nunca a ellos, también en el precio: parte de 709 euros en su versión más básica en cuanto a almacenamiento y memoria RAM.

If we talk about a smartphone with Qualcomm Snapdragon 855 processor, up to 12 GB of RAM, infinite screen with AMOLED technology, fast loading … What models or brands come to mind? Possibly, the high-end Samsung, Huawei and even Apple; leaders of the sector. It is the most logical, since it is a set of specifications reserved for the best mobile phones in the market. But the protagonist of our analysis is not one of them, but the last terminal of OnePlus, a Chinese firm that arrived last year officially in Spain and whose philosophy is to offer devices with the benefits of top of the range at a price moderate. On this occasion, with the OnePlus 7 Pro, it is closer than ever to them, also in the price: part of 709 euros in its most basic version in terms of storage and RAM.

Jos puhutaan älypuhelimesta, jossa on järjestelmäpiirinä Qualcomm Snapdragon 855, keskusmuistia jopa 12 Gt, reunaton AMOLED-näyttö, pikalataus… Mitkä mallit ja merkit tulevat mieleen? Ehkä lippulaivamallit Samsungilta, Huaweilta ja myös Applelta, alan johtajilta. Näin siksi, että nämä ominaisuudet liitetään markkinoiden parhaisiin kännyköihin. Mutta analyysimme kohde ei ole mikään niistä vaan viimeisin OnePlussan päätelaite, kiinalaisen yrityksen, joka tuli viime vuonna virallisesti Espanjaan ja jonka periaatteena on tarjota laitteita huippuluokan ominaisuuksilla edulliseen hintaan. Tällä kertaa, OnePlus 7 Pro on lähempänä kilpailijoitaan, myös hinnan osalta, 709 € perusversiosta pienimmällä keskusmuistilla ja tallennustilalla.

Jos puhumme älypuhelimesta, jossa on Qualcomm Snapdragon 855 -prosessori, jopa 12 Gt RAM-muistia, ääretön näyttö AMOLED-tekniikalla, nopea lataus … Mitä malleja tai tuotemerkkejä tulee mieleen? Mahdollisesti high-end Samsung, Huawei ja jopa Apple; alan johtajat. Se on kaikkein loogisin, koska se on joukko eritelmiä, jotka on varattu markkinoiden parhaille matkapuhelimille. Analyysimme päähenkilö ei kuitenkaan ole yksi niistä, vaan viimeinen terminaali, OnePlus, kiinalainen yritys, joka saapui viime vuonna virallisesti Espanjassa ja jonka filosofia on tarjota laitteita, joiden etu on huippuluokan hinnalla. kohtalainen. Tässä tapauksessa OnePlus 7 Pro: n kanssa se on niille lähempänä kuin koskaan, myös hinta: osa 709 euroa sen perusversiosta varastoinnin ja RAM-muistin suhteen.

La más veloz

The fastest

Nopein

Nopein

Entre sus características más interesantes se encuentra su pantalla, con nada menos que 6,67 pulgadas. Con este tamaño, se convierte en uno de los tope de gama más grandes y, también, más pesados. Cuenta con tecnología AMOLED (el panel ha sido desarrollado con la ayuda de Samsung) y resolución QHD+ y la experiencia de visualización la coloca directamente entre las mejores. En este sentido, es obligatorio hacer referencia a su tasa de refresco: lo normal es que las pantallas de los teléfonos móviles —con la excepción de algunos modelos específicos diseñados para gaming— las muestren a 60 Hz, es decir, que se refresquen 60 veces por segundo. En este caso, eleva esa cifra hasta los 90 Hz. Y se percibe en todo, desde la visualización de vídeos hasta al hacer scroll: al desplazarnos por una noticia llena de texto, por ejemplo, las letras no se muestran borrosas en ningún momento.

Among its most interesting features is its screen, with nothing less than 6.67 inches. With this size, it becomes one of the largest and, also, heaviest range tops. It has AMOLED technology (the panel has been developed with the help of Samsung) and QHD + resolution and the viewing experience places it directly among the best. In this sense, it is mandatory to refer to its refresh rate: the normal thing is that the screens of mobile phones -with the exception of some specific models designed for gaming- show them at 60 Hz, that is, they refresh 60 times per second. In this case, raise that figure to 90 Hz. And it is perceived in everything from watching videos to scrolling: when moving through a news full of text, for example, the letters are not blurred at any time.

Puhelimen mielenkiintoisimpia ominaisuuksia on peräti 6,67-tuumainen näyttö. Kooltaan se onkin eräs suurimmista ja myös painavimmista. Se käyttää AMOLED-tekniikkaa (näyttö on kehitetty yhteistyössä Samsungin kanssa) ja resoluutio on QHD+ ja on katselukokemukseltaan eräs parhaimmista. Sen takia on pakko mainita virkistystaajuus: normaalisti se on 60 Hz, poikkeuksena pelaamiseen suunnitellut erikoismallit, eli kuva piirretään 60 kertaa sekunnissa. Tässä laitteessa arvo on kuitenkin nostettu 90 hertsiin. Ja sen huomaa kaikessa videon katselusta kuvan vieritykseen: kun siirrytään tekstiä sisältävässä uutisessa esimerkiksi kirjaimet ovat aina tarkkoja.

Yksi mielenkiintoisimmista piirteistä on sen näyttö, jossa ei ole vähemmän kuin 6,67 tuumaa. Tämän koon ansiosta siitä tulee yksi suurimmista ja myös raskaimmista valikoimista. Siinä on AMOLED-tekniikka (paneeli on kehitetty Samsungin avulla) ja QHD + -resoluutio ja katseluelämys sijoittavat sen suoraan parhaiden joukkoon. Tässä mielessä on pakko viitata sen virkistystaajuuteen: normaalia on, että matkapuhelinten näytöt – lukuun ottamatta joitakin pelimuotoisia malleja, näyttävät ne 60 Hz: ssä, eli ne päivittävät 60 kertaa sekunnissa. Tässä tapauksessa nosta tämä luku 90 Hz: iin, ja se nähdään kaikessa siitä, että katsot videoita ja vierität: kun esimerkiksi siirryt tekstiviestillä, kirjaimet eivät ole hämärtyneitä milloin tahansa.

Como ya vimos en el OnePlus 6T, es la propia pantalla la que incorpora el lector de huellas. La tecnología que hay detrás no es demasiado extravagante: bajo el panel hay un sensor óptico capaz de captar la huella y contrastarla con la información guardada en el móvil durante el proceso de configuración. Si la pantalla está bloqueada no hay rastro alguno del lector, y es al encenderse cuando aparece la silueta de una huella en la zona inferior de la misma. Su funcionamiento es rápido (0,21 segundos según OnePlus) y prácticamente no hemos experimentado errores durante las pruebas.

As we saw in the OnePlus 6T, it is the screen itself that incorporates the fingerprint reader. The technology behind it is not too extravagant: under the panel there is an optical sensor capable of capturing the print and contrast it with the information stored in the mobile during the configuration process. If the screen is blocked there is no trace of the reader, and it is on when the silhouette of a trace appears in the lower area of ​​the same. Its operation is fast (0.21 seconds according to OnePlus) and practically we have not experienced errors during the tests.

Kuten jo OnePlus 6T:ssä, on sormenjälkitunnistin upotettu näyttöön. Sen käyttämä teknologia ei ole kovin erikoista: näytön alla on optinen tunnistin, joka lukee sormenjäljen ja sitä verrataan käyttöönotossa konfiguroituun. Jos näyttö on lukittu …. Sen toiminta on nopeaa (0.21 sekuntia valmistajan mukaan) eikä testatessa havaittu virheitä.

Kuten näimme OnePlus 6T: ssä, näytöllä on itse sormenjälkilukija. Sen takana oleva tekniikka ei ole liian ylivoimainen: paneelin alapuolella on optinen anturi, joka kykenee kaappaamaan tulostuksen ja kontrastoimaan sen mobiililaitteeseen tallennettujen tietojen kanssa. Jos näyttö on estetty, lukijalla ei ole jälkiä, ja se on päällä, kun jäljen siluetti näkyy saman alaosassa. Sen toiminta on nopea (0,21 sekuntia OnePlusin mukaan) ja käytännössä emme ole kokeneet virheitä testien aikana.

Se complementa con un sistema de reconocimiento de rostro facial sencillo, de los basados en la imagen del rostro. Por eso, aunque funciona bien, tiene sus limitaciones en cuanto a seguridad y uso (no funciona a oscuras, por ejemplo). Pero, ¿dónde está la cámara frontal si la pantalla no tiene notch y tampoco está perforada?

It is complemented by a simple facial face recognition system, based on the face image. Therefore, although it works well, it has its limitations in terms of safety and use (it does not work in the dark, for example). But where is the front camera if the screen has no notch and is not perforated?

Sitä täydentää kasvojentunnistus. Vaikka se toimii hyvin, sillä on rajoituksia turvallisuuden ja käytön osalta (se ei toimi esimerkiksi pimeässä). Mutta missä on etukamera, jos näytössä ei ole syvennystä tai lovea?

Sitä täydentää yksinkertainen kasvojen kasvojentunnistusjärjestelmä, joka perustuu kasvokuvaan. Siksi, vaikka se toimii hyvin, sillä on rajoituksia turvallisuuden ja käytön suhteen (se ei toimi esimerkiksi pimeässä). Mutta missä on etukamera, jos näytössä ei ole lovea eikä sitä ole rei’itetty?

Se esconde

Hides

Piilossa

Se piilottaa

Para conseguir una superficie de visualización más limpia y unos marcos que se ajustan hasta los bordes, kamagra lowest price ha optado por incorporar una cámara frontal retráctil que aparece sólo cuando está habilitado el sistema de reconocimiento facial o al hacer selfies. El mecanismo está bien conseguido y tiene apariencia de resistente. De hecho, la china afirma que es capaz de sobrevivir a 300.000 aperturas, lo que podría corresponderse con 150 usos al día durante unos 5 años.

To achieve a cleaner viewing surface and frames that fit to the edges, OnePlus has chosen to incorporate a retractable front camera that appears only when the facial recognition system is enabled or when making selfies. The mechanism is well achieved and looks tough. In fact, the Chinese says it is capable of surviving 300,000 openings, which could correspond to 150 uses per day for about 5 years

Jotta näyttö olisi yhtenäinen ja reunoihin asti, OnePlus on valinnut ulostyöntyvän etukameran, joka on ulkona vain kosvojentunnistuksen tai selfie-kuvia otettaessa. Mekanismi on hyvin toteutettu ja vaikuttaa kestävältä. Itse asiassa kiinalaisyrityksen mukaan se kestää 300 000 käyttöönottoa, joka vastaa 150 kertaa päivässä viiden vuoden ajan.

Puhtaamman katselupinnan ja reunojen mukaisten kehysten saavuttamiseksi OnePlus on päättänyt sisällyttää sisäänvedettävän etukameran, joka näkyy vain, kun kasvojentunnistusjärjestelmä on otettu käyttöön tai kun tehdään itseään. Mekanismi on hyvin saavutettu ja näyttää kovalta. Itse asiassa Kiina sanoo pystyvänsä selviytymään 300 000 aukosta, jotka voisivat vastata 150: tä päivässä noin 5 vuoden ajan.

Autorretrato con la cámara extraíble.
Autorretrato con la cámara extraíble.
Self-portrait with the removable camera.
Omakuva ulostyöntyvällä kameralla.
 Omakuva ja irrotettava kamera.

Se agradecen, eso sí, un par de medidas de seguridad para garantizar la integridad de este componente. Por ejemplo, que el propio teléfono sea capaz de saber si está dentro de un bolso o bolsillo, evitando su activación por accidente; y también que se cierre automáticamente cuando detecta una caída.

We appreciate, however, a couple of security measures to ensure the integrity of this component. For example, that the phone itself is able to know if it is inside a purse or pocket, preventing its activation by accident; and also that it closes automatically when it detects a fall.

Arvostamme kuitenkin paria laitteen turvaominaisuutta. Puhelin esimerkiksi tunnistaa, jos se on lompakossa tai taskussa, jolloin aktivointi vahingossa estyy. Pudottuaan se sulkeutuu.

Arvostamme kuitenkin pari turvatoimia tämän komponentin eheyden varmistamiseksi. Esimerkiksi, että puhelin voi itse tietää, onko se sisällä vaipan sisällä, mikä estää sen aktivoinnin vahingossa; ja myös, että se sulkeutuu automaattisesti, kun se havaitsee putoamisen.

La fluidez de funcionamiento de este sistema es un claro reflejo de lo bien que funciona el 7 Pro en el día a día. Además de la configuración que avanzamos al principio de este análisis, cuenta con memoria UFS 3.0: se trata de un nuevo tipo de almacenamiento con velocidades de lectura y escritura más altas de lo que estamos acostumbrados (los móviles actuales suelen emplear sistemas UFS 2.1). Por otro lado, el terminal funciona con OxygenOS, la capa de personalización que emplea OnePlus sobre Android 9 Pie. Su interfaz es sencilla y con pocos añadidos; los que hay se centran mucho en la personalización: selección del tipo de letra del sistema, configurar distintos perfiles de audio, navegación con barra de botones o gestos…

The fluidity of operation of this system is a clear reflection of how well the 7 Pro works on a day-to-day basis. In addition to the configuration that we advanced at the beginning of this analysis, it has UFS 3.0 memory: it is a new type of storage with higher read and write speeds than what we are used to (current mobile phones usually use UFS 2.1 systems). On the other hand, the terminal works with OxygenOS, the personalization layer that OnePlus uses on Android 9 Pie. Its interface is simple and with few add-ons; the ones that there are focus a lot on the personalization: selection of the font of the system, configure different audio profiles, navigation with bar of buttons or gestures …

Järjestelmä toimii sulavasti päivittäisessä käytössä. Lisää dibadaabaa, laitteessa on UFS 3.0 muistia, joka on uudentyyppistä muistia nopeammalla luku- ja kirjoitusnopeudella (nykyisissä kännyköissä on yleensä UFS 2.1-muistia). Toisaalta päätelaitteessa on OxygenOS, joka on OnePlussan mukauttama versio Android 9 Piestä. Sen käyttöliittymä on yksinkertainen ja lisukkeita on vähän ja ne keskittyvät pääasiassa mukauttamiseen, kuten järjestelmän kirjasintyypin valinta, ääniprofiileiden konfigurointi, valikoissa liikkuminen painikepalkein tai elein…

Tämän järjestelmän toiminnan sujuvuus heijastaa selkeästi, kuinka hyvin 7 Pro toimii päivittäin. Analyysin alussa edistyneen kokoonpanon lisäksi siinä on UFS 3.0 -muisti: se on uuden tyyppinen tallennus, jossa on korkeampia luku- ja kirjoitusnopeuksia kuin mitä olemme tottuneet (nykyiset matkapuhelimet käyttävät yleensä UFS 2.1 -järjestelmiä). Toisaalta terminaali toimii OxygenOSin, PersonalP-kerroksen, jota OnePlus käyttää Android 9 Pie -palvelussa, kanssa. Sen käyttöliittymä on yksinkertainen ja vähän lisäosia; henkilökohtaisuuteen keskittyvät kohteet: järjestelmän fontin valinta, eri ääniprofiilien määrittäminen, navigointi painikkeiden tai eleiden palkkien kanssa …

Una semana con el OnePlus 7 Pro

A mejorar

A la altura de los mejores del mercado en muchos aspectos, tiene margen de mejora todavía en otros. Por ejemplo, en lo que se refiere a la fotografía. Y es que, si bien es cierto que ofrece resultados muy positivos, sigue un escalón por debajo de Apple, Samsung o Huawei. En este caso, incorpora tres cámaras traseras combinadas con un triple sistema de enfoque automático: un sensor de 48 megapíxeles dotado de estabilizador óptico (OIS); un teleobjetivo de 78 mm con 8 megapíxeles, apertura focal de f/2.4, un tamaño de 1µm pixel y OIS; y una lente gran angular de 117º, 16 megapíxeles y f/2.4.

Gracias a ellos, se consiguen imágenes llamativas, nítidas y con los colores algo saturados en entornos con mucha luz; retratos con fondo desenfocado en los que los bordes están perfectamente definidos; y buena gestión de contraluces. Al empeorar las condiciones lumínicas el ruido hace acto de presencia, incluso cuando se emplea un modo nocturno específico.

Por último, echamos en falta una de las últimas tendencias de los terminales de esta gama: la carga inalámbrica. Sí incorpora carga rápida, consiguiendo un 50% de la batería en unos 20 minutos. La autonomía se extiende durante la jornada completa sin problema.